Yılın Düğünü! - Güner Yiğitbaşı

Yılın Düğünü! - Güner Yiğitbaşı Ölenlerle ölünmüyor ve hayat devam ediyor, bu nedenle Tayyip Bey; daha dün sekiz şehit verdik, ondan önceki beş yüze yakın şehidimiz

Yılın Düğünü! - Güner Yiğitbaşı
Tayyip Bey'in kızı Sümeyye ERDOĞAN ile Selçuk ALBAYRAK'ın günlerden beri beklenen nikah törenleri, yerli ve yabancı üst düzey konukların da katılımlarıyla, Devletimizin itibarına yakışan bir görkem içinde icra edildi, genç evliler inşallah mesut ve bahtiyar olurlar.

Ölenlerle ölünmüyor ve hayat devam ediyor, bu nedenle Tayyip Bey; daha dün sekiz şehit verdik, ondan önceki beş yüze yakın şehidimiz de işin cabası, milli bayramları şehitler nedeniyle düşük profilli kutlama kararı alanlar, kendi kızlarının nikah töreni söz konusu olduğunda şehitleri hatırlamadan görkemli ve pahalı nikah ve düğün yapabiliyorlar eleştirisine takılarak sakın üzülmesin, devletimizin itibarını düşünmeyen bazı münafık ve kıskanç insanların  bu düşünce ve eleştirilerine, sakın ola ki, asla kulak asmasın, Tayyip Bey'in yaptığı şey, ülkemizin itibarı için yapılmış olan büyük ve taktir edilesi bir fedakarlıktır, Tayyip Bey, sadece devletimizin büyüklüğünü ve  itibarını düşünerek,sevgili kızlarını, sade bir nikah töreniyle değil, şehitlerimizden kaynaklı o dayanılmaz acılarını yufka yüreğine taş basıp unutmaya çalışarak, altı bin kişinin katıldığı bol akçeli ve  görkemli bir nikah töreniyle evlendirmiş bulunmaktadır!

Milletin ağzı torba değil ki büzesin, ağzı olan bilmeden konuşuyor işte! Devletimizin itibarını düşünmeden dedikodu yapanların dillerini kocaman eşek arıları soksun inşallah!

Durun bakalım, biraz bekleyin,sağlıklı ve objektif olarak düşünün, niçin acele ederek hemen eleştiri oklarını saplıyorsunuz, sizler eleştirmekten başka bir şey bilmez misiniz?

Hayırlara vesile olacak olan devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği bu görkemli nikah, ilerideki günlerde ve yıllarda meyvesini verecek ve Tayyip Bey'in, diğer insanların evlenen çocuklarına yapmış olduğu, en az üç çocuk tavsiyesine uyacak olan sevgili kızlarının,  hayırlısıyla ve inşallah nur topu gibi doğuracağı erkek çocukları olacak ve bu çocuklar büyüdüklerinde vatani görevlerini icra etmek üzere askere giderek vatan savunmasında görev alacaklar, biz hiç dilemeyiz ama, belki de bu vatan için,Allahın her kuluna nasip etmediği şehitlik mertebesine ulaşacaklar ve en başta dedeleri Tayyip Bey olmak üzere, tüm aile yakınlarını  sevindirerek mutlu edeceklerdir. Biz söylemiyoruz, unuttunuz mu, Tayyip Bey şehit yakınlarını bu şekilde teselli etmiyor muydu?

Bitmedi,Tayyip Bey belki de daha kısa bir vadede, hemen düğünün ertesinde bir jest yaparak, davetliler tarafından genç evlilere takılan milyonlar değerindeki altın takıların tamamını şehit aileleri için  harcanmak üzere hibe ettiklerini açıklayarak, yüzlerce şehit verdiğimiz bu dönemde, sadece devletimizin itibarını düşünerek yapmak zorunda kaldığı görkemli nikah törenini eleştiren şom ağızlı münafıkların seslerini kısacak ve onları mahcup edecektir!

Devletimizin itibarını düşünerek ve şehitlerimizin acılarını kalplerine gömerek, sırf  devletimize itibar kazandırmak, devletimizin itibarını sarsmamak için, görkemli ve masraflı bir törenle dünya evine girme fedakarlığını yapan  genç evlileri ve bu nikah ve evlilik törenini devletin tüm imkanlarını kullanarak gerçekleştiren ERDOĞAN ailesini, devletimizin bir ferdi olarak biz de gönülden kutluyoruz ve kendilerine teşekkür ediyoruz!

15/05/2016
Güner YİĞİTBAŞI 

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget