Kâbus - Galip Baysan

Kâbus - Galip Baysan
Elektronik posta yolu ile adresime gelen bir mesaj tüylerimi tam anlamı ile diken diken etti. 2015 yılına yaklaşırken yaşadığımız uzay çağında ülkemiz yöneticilerinin Orta Çağı yakalama konusunda bu kadar istekli olacağına ihtimal vermek istemiyorum. Ancak, son günlerdeki İSİD ve PKK militanlarına karşı takınılan tavır ile İktidarın Başkanlık sistemi ile Anayasa değiştirmeye bu kadar hevesli oluşu, Esat bahanesi ile Suriye’deki Müslüman Kardeşleri iş başına getirme arzuları ve Baas düşmanlığı, bunun yanında türbanı ilkokullara kadar indirme gayretleri aşağıda sunduğum mesajı sanki doğruluyor gibi.
  Aşağıda sunacağım bilgilerin kaynağını ve doğru olup olmadığını bilmiyoruz ancak Türk halkının geleceğini yönlendirmeye yönelik Dış ve İç güçlerin faaliyetlerini bu ülkenin aydınları ile bürokrat ve teknokratlarının bilmesini ve siyasetle uğraşan herkesin dikkatinin bu konu üzerinde yoğunlaşmasını bekliyoruz.
Ülkemizin kâbusu olacak bilgiler veren bu mesajı aynen sunuyoruz.

                                                                             *****

 İstihbarat unsurlarının aracılığı ile sızdırılmış bir belgeyi bilgilerinize sunuyorum. ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM. BELKİDE BİLİYORUZ VEYA TAHMİN EDİYORUZ, AMA BU YAZI AMERİKADAN GELİYOR.   30.09.2014



TÜRKİYE'NİN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ PROJESİ

  Çok yakın bir tarihte Amerika Birleşik  Devletleri Dışişleri Bakanlığına gönderilen çok özel bir notu (KRİPTO)  WikiLeaks aracılığı ile sızdırılmış.  Şok belgede Adalet ve Kalkınma Partisinin 2015 seçimlerinde elde  edeceği büyük çoğunlukla Türkiye dini esaslara dayalı bir yönetime  geçeceği iddia edilmiş.  ABD Büyükelçisi Francis J. Ricciardone'nin imzasıyla (ABD'nin  stratejik çıkarlarına uygun, Kürt sorunu konusunda uzlaşmaya  vardığınız anlaşmaya sadık, "Islami bir  Türkiye" yorumuyla gönderilen şok belgede, dönüştürme sürecinin yol  haritasının şöyle açıklandığı belirtiliyor:

 Önce yeni bir Anayasa süreci  başlatılacak. Bu paket en fazla 10 maddeden oluşacak.  Paketin esasını  Cumhuriyetin temel  ve değiştirilemez ilkelerinin yeniden  yapımı, başta laikliğin temel dayanağı  olan 24. madde olmak üzere laikliğe atıf  yapan maddelerin değiştirilmesi,  vatandaşlık tanımının yeniden
 yapılması, ülkenin gevşek bir islami Türk-Kûrt federasyonuna  dönüştürülmesi, paketin ana konusunu oluşturacak.

 Anayasa değişikliği içinde başkanlık  rejimine geçilecek. Başkana her türlü
 konuda karar alıp uygulama yetkisi  verilecek. İslami amaçları olmayan   siyasi parti kurulmayacak.

 Bugünkü ordu yapısı tamamen değişecek, yeni düzen ve küresel amaçlara uygun yeni bir ordu kurulacak.
Yargıda büyük reformlara girişilecek.  Dini kural ve esaslar sosyal esaslara üstün kabul edilecek.

 Bütün okullarda türban serbest bırakılacak. Başını açana bir şey  denilmeyecek. Ancak kapatmanın dini bir zorunluluk olduğu vurgulanarak ikna yöntemi  uygulanacak.  Bütün kamu kurumlarında kadınların  başını kapatması istenecek.  Kapatmayanlar önce ikna edilmeye  çalışılacak, yine de kapatmıyorsa kamusal alan dışındaki işlere  gönderilecek. Kamusal alanda kadınların başını açması ve genel ahlaka  ve İslami kurallara uygun olmayan tarzda giysi ile dolaşmaları  yasaklanacak. Uymayanlara önce para, sonra hapis cezası öngörülecek.
 Ülke çapında bütün içkili mekânlar  dönüştürülecek. Uymayanlar  kapatılacak. İçki satanlara ağır cezalar getirilecek.
 Kamu çalışma  saatleri dini ibadet ve saatlere göre düzenlenecek. Cuma yine çalışma  günü olacak, ancak cuma namazı dolayısıyla 2 saat tatil ilan edilecek.
 İş yerlerinde vakit namazı kılınması özendirilecek.  Namaz kılan  personele gereken özen gösterilecek.

 Ülkeye gelen yabancılar da kurala uyacak. Ancak turizm merkezlerinde  belirlenen sınırlar içinde her şey serbest olacak.

 Atatürk'ün resmi, tüm resmi dairelerden kaldırılacak. Anıt-kabir müzeye
 dönüştürülecek. Anıtkabir bahçesi ve Atatürk Orman Çiftliği iş merkezi  kurulması için imara açılacak. Açık alandaki heykeller kaldırılacak.  Bütün resmi daireler ve okullara cumhurbaşkanı ile din büyükleri ve  üstatların fotoğrafları asılacak.
 İslam ülkeleriyle çok yoğun bir işbirliğine gidilecek.  Dış politikada  ABD ile stratejik ortaklık daha ileri düzeylere götürülecek. ABD'ye  stratejik amaçlı her türlü kolaylık sağlanacak.
 Kadınların çalışma yaşamına girmesini zorlayan koşullar uzun vadede
 düzeltilecek.  Kadın çalışmaya gerek kalmadan devletten maaş alacak.
 Böylece ortaya  çıkan iş boşluğu erkekler tarafından doldurulacak, büyük bir istihdam  yaratılmış olacak. Kadınlar yalnız hemcinslerinin bulunduğu yerlerde
 özeI izinle çalışabilecek. Kız çocuklar, okula gönderilmeye gerek  olmadan evde uzaktan eğitim görecek. Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına iş sağlanacak, onlar da okula gitmeden iş  yaşamına girebilecek, uzaktan eğitimle yetiştirilecek.

 Eğlence yerleri meskûn mahallin dışına çıkarılacak ve belirtilen  kurallara bağlanacak.

 Okullar cemaat ya da özel sektöre devredilecek.  Kuran'ı Kerim  öğrenilmesi zorunlu olacak. İlkokul birden itibaren zorunlu Arapça  dersleri konulacak. İlkokul bittiğinde Arapça öğrenilmesi sağlanacak.
 Ülkenin bütün kaynak ve zenginlikleri küresel dostların kullanımına ve yatırımına açılacak. Böylece işsize iş sağlanacak, yeni sermayeye  geniş alanlar yaratılmış olacak. Yeni düzenlemeye karşı çıkanlar  hakkında adli takibat yapılacak. Gösteriler en sert biçimde  cezalandırılacak.

 Hayırlı ve uğurlu olsun.!!!!!!!!!!!!!!
                                                           
                                                                    *****

Biz İran olmayız diyenlere. Hoş geldin veya wellcome İran the 2nd demek isteriz. Bu yazıya ne kadar inanmak gerekiyor bilemem ama siyasilerin ve özellikle Yargıdaki görevlilerin bir an evvel biat uykusundan uyanmalarını ve görevlerini layığı ile yapmaya çalışmalarını tavsiye ederiz.

Dr. M. Galip Baysan

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget